|
Post by Un_Dac [RO-TS] on Jun 14, 2014 16:08:01 GMT
CE? Concurs de 3 v 3 organizat intern de clanul RO-TS. Echipele se stabilesc aleatoriu dintre cei care se inscriu (adica fara eu vreau sa fiu in echipa cu nu-stiu-cine..).
REGULI? Harta este Himelsdorf, tier maxim 8, cel mult un tanc cu autolaoder pe echipa, in rest sunt permise munitie si consumabile premium.
CINE POATE PARTICIPA? Doar membrii clanului RO-TS
CUM MA INSCRIU? PM pe comandant sau posteaza aici.
PANA CAND MA POT INSCRIE? Pana pe 15.06.2014, ora 10:00, dupa care voi centraliza inscrierile.
CAND SE DESFASOARA CONCURSUL? In momentul cand se vor inscrie mai multi la concurs vom stabili si cand se va desfasura campionatul. Daca sunt inscrisi destui si sunt toti disponibili, cel mai devreme putem incepe maine, 15.06.2014 ora 16:00. Fiind intern se pot stabili meciurile de comun acord, adica daca unul nu poate sa intre la o anumita data sau ora reprogramam. Urmariti forumul pentru mai multe detalii.
CUM SE VA DESFASURA CAMPIONATUL In functie de numarul de inscrisi si implicit de numarul de echipe, vom stabili modul de joc, cel mai probabil fiind sistem piramidal. Daca sunt echipe putine iau in considerare sa jucam sistem campionat cu 3 puncte la victorie si 1 punct la egal.
CE-MI IESE? Sufletul, iar echipa care castiga va primi 500 gold de fiecare membru.
BAFTA!
|
|
|
Post by Un_Dac [RO-TS] on Jun 14, 2014 16:09:35 GMT
Cei inscrisi pana la ora actuala: Arcanna, cezaryon, Deucalion27, DjOMEGA, dubliss28, FURIEN22, ionutztank22, lazidnl, Malkone, MaximmusGun, MiniCannon, Narraki, romelien, samy_13, SasKe990, SenslessWolf, Un_Dac,
|
|
|
Post by Un_Dac [RO-TS] on Jun 15, 2014 8:33:31 GMT
Jucatori inscrisi pana la ora actuala: _FLY_disaster1399_FLY_, Arcanna, cezaryon, Deucalion27, DjOMEGA, dubliss28, FURIEN22, ionutztank22, lazidnl, malexandr1, Malkone, MaximmusGun, MiniCannon, Narraki, romelien, samy_13, SenslessWolf, Un_Dac,
Saske nu poate juca decat pana pe 27 si l-am scos, va participa la urmatorul campionat.
|
|
|
Post by Un_Dac [RO-TS] on Jun 15, 2014 9:57:54 GMT
In momentul de fata sunt 18 jucatori inscrisi care vor forma 6 echipe (numerotate de la A la F). Componenta echipelor o regasiti mai jos. Echipa | Jucator 1 | Jucator 2 | Jucator 3 | A | Deucalion27 | Narraki | malexandr1 | B | cezaryon | lazidnl | SenslessWolf | C | ionutztank22 | MaximmusGun | _FLY_disaster1399_FLY_ | D | DjOMEGA | Malkone | Un_Dac | E | MiniCannon | samy_13 | FURIEN22 | F | Arcanna | dubliss28 | romelien |
Fiecare echipa va desemna un capitan care va reprezenta echipa. Acesta va tine legatura cu membrii echipei si va programa ora si data meciurilor de comun acord cu capitanii celorlalte echipe. Capitanul echipei va face print screen cu rezultatul fiecarui joc si va posta echipa castigatoare pe forum. Campionatul se va juca in 2 faze: faza grupei si faza eliminatorie. FAZA GRUPEI:
va avea 5 etape in care cele 6 echipe vor juca intre ele cate doua meciuri. La victorie echipa castigatoare va primi 3 puncte, la egal ambele echipe vor primi un punct. Dupa terminarea celor 5 etape, primele 4 echipe ordonate in functie de numarul de pucte vor merge mai departe in faza eliminatorie, iar ultimele 2 echipe vor iesi din competitie. In cazul in care exista egalitate de puncte, partajarea se va face in functie de rezultatele directe dintre echipe. Daca si acestea sunt egal, atunci se va juca un meci de partaj. In fiecare etapa echipele vor juca cate 2 meciuri intre ele conform graficului pe harta Himelsdorf. Punctul de plecare va fi diferit in cele doua meciuri (daca o echipa a inceput in partea de jos in primul meci atunci in meciul urmator va incepe din partea de sus). Harta jucata va fi himelsdorf si modul va fi standard, tancurile vor fi de maxim tier 8, si fiecare echipa va avea cel mult un tanc cu autoloader (amx 50 100, t69, etc.). In rest sunt permise consumabile si munitie premium. Faza grupelor se va termina pana vineri 20.06.2014, data la care toate meciurile restante din grupe trebuiesc jucate. In cazul in care pana la data respectiva o echipa nu poate juca din cauza ca nu a intrat un membru, atunci aceasta pierde meciurile la masa verde si echipele cu care trebuiau sa joace primesc cele 6 puncte. Daca cineva abandoneaza, nu se va inlocui jucatorul cu altul din clan!! Daca nu se prezinta un jucator, echipa in inferioritatea poate juca meciul in 2 cu dezavantajul aferent. FAZA ELIMINATORIE:In urma clasamentului din grupa, primele 4 echipe vor juca in semifinala (locul 1 cu locul 3 si locul 2 cu locul 4, iar castigatoarele vor juca in finala). In faza eliminatorie se va juca un singur meci iar in caz de egalitate se va rejuca pana cand una din echipe castiga. Voi posta si graficul de meciuri imediat.
|
|
|
Post by Un_Dac [RO-TS] on Jun 15, 2014 10:12:29 GMT
Mai jos aveti si graficul grupelor. Scuze ca e poza, dar sunt prea noob sa stiu sa-l fac tabel... Rezultatele meciurilor le voi centraliza eu, si voi anunta clasamentul dupa fiecare etapa.
|
|
|
Post by Un_Dac [RO-TS] on Jun 15, 2014 10:21:52 GMT
Mai jos si graficul pentru semifinala si finala. SUCCES LA TOTI!
|
|
|
Post by Un_Dac [RO-TS] on Jun 15, 2014 10:32:50 GMT
daca vreti sa folositi canalul de raidcall acesta este: 6284551
cei care n-au acces sa-mi zica in joc.
Bafta,
|
|
|
Post by Un_Dac [RO-TS] on Jun 15, 2014 10:57:49 GMT
Am rugamintea ca dupa ce luati legatura cu membrii echipei din care faceti parte desemnati un capitan, acesta sa posteze aici pentru echipa lui cand sunt online toti membrii echipei ca ceilalti oponenti sa poata vedea pentru a stabilii meciurile.
|
|
|
Post by Un_Dac [RO-TS] on Jun 15, 2014 10:59:12 GMT
Echipa D este online si poate juca astazi, 15.06.2014 in intervalul 15:00 - 16:00 sau in fiecare seara dupa ora 20:00 sau 21:00.
|
|
|
Post by MaximmusGun on Jun 15, 2014 12:02:44 GMT
echipa C nush cand or sa fie online, cand ne vedeti on pe toti 3 (eu, fly si ionuttank22) sariti sa dam meciurile..ms
|
|
|
Post by SenslessWolf on Jun 15, 2014 13:14:33 GMT
Echipa B o gasiti in fiecare zi, dupa orele 20.
|
|
|
Post by Un_Dac [RO-TS] on Jun 15, 2014 17:49:54 GMT
au jucat echipa A cu echipa D si au castigat ambele cate un meci, 3 puncte la fiecare.
|
|
|
Post by malkone on Jun 15, 2014 18:17:28 GMT
dacule sa nu uitam scorul
|
|
|
Post by Un_Dac [RO-TS] on Jun 15, 2014 18:34:30 GMT
Primele rezultate: si clasamentul in momentul de fata:
|
|
|
Post by Romelien on Jun 15, 2014 18:50:52 GMT
A jucat si echipa F cu echipa A si a luat bataie.
|
|